Bökkenő

Szerencsére Feri tartotta a frontot és írt blogot, én csúfosan cserbenhagytam az olvasókat az múlt héten. Ennek egyszerű (szokásos) oka volt, hogy mire összegyűjtöttem néhány élményt addigra elkezdtem éjszakázni, így csak a legszükségesebbekre: alvás, evés, kirándulás, futás jutott idő. Azért még az ügyeletek elött sikerült beszerezni egy futószemüveget:

Futószemüveg

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: futás ügyelet Kommentek: 2 hozzászólás

Egy londoni nap - az én szemszögömből

Feri leírta a múlt szombati napot, ez az én leírásom - más szemszögből teljesen. Padma régóta ismerősünk, kb. 2-3 éve él kisebb, nagyobb megszakításokkal Londonban, minden alkalommal amikor beszéltünk chat-en kérdezte, mikor tudunk bemenni találkozni vele. A legutóbb kedd estét ajánlotta (Padma helyettesítőként dolgozik, gyakran hétvégén), de végül is megegyeztünk a szombatban - hangsúlyozom a dátumot ő kérte és én egyeztem bele, mivel nekünk is jó volt. Amikor elindultunk a következő volt a terv: Padma fodrászhoz megy 9-re, majd felhív és talákozunk a kiválasztott programok egyikén és együtt is ebédelünk. Mivel délig nem hívott rácsörögtem - addig a múzeumban voltunk, erről Feri részletesen írt - kiderült valahol elhagyta a telefonszámomat. Megegyeztünk, hogy a piacnál találkozunk és beülünk valahová. Piachoz átmegy, Padmát megint felhív - együnk nélküle, mert neki még fel kell adnia egy sürgős postát. Ok. 10 perc múlva csörög a telefon: nem akarunk-e benn maradni Londonban estig és vacsorázni vele. Tisztáztam, hogy ennyi időnk azért nincs, azt mondta: ok majd később találkozunk - hívni fog. Piacon evés, sokáig nézelődés, temzeparti séta, csokoládéfesztivál, ott is jó sok időtöltés. Délután négykor felhívtam Padmát, hogy akkor mi most indulunk haza. Ennyi.

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: barát Feri london munka ügyelet Kommentek: 3 hozzászólás

Mindennapok

Azt nem írhattam, hogy hétköznapok, hiszen elsősorban azért nem jött új blogbejegyzés, mert a hétvégén ügyeltem. Egyébként az átlagnál jóval nyugodtabb ügyeletek voltak, de mégiscsak benn kellett lennem. Így csütörtökre már nagyon elfáradtam, szerencsére úgy alakult a munkarendem, hogy pénteken nem kellett bemennem dolgozni. Na nézzük a híreket:

Néhány héttel ezelött nyilvánvalóvá vált, hogy visszajött a ganglionom (gondolom szúrásának egyéves évfordulóját akarta megünnepelni). Meg is beszéltem a radiológus dokival, hogy megszúrja újra. Aznap diagnosztizálták cukorbetegséggel és elment betegállományba. Hűségesen kivártam, míg visszajön. Annyira kedves ember, hogy azt el sem tudom mondani. Van egy újonnan kiderült cukorbetegsége, erre aznap hogy elkezd újra dolgozni és találkozunk a folyosón rögtön eszébe jut, hogy ígért nekem egy combszúrást. Csütörtökön történt, kék/zöld/lila a lábam, remélem hasznos lesz - szerintem egyenlőre jobb a helyzet, de persze most a szúrás is fáj, így nehéz eldönteni.

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: comb ganglion london ügyelet Kommentek: 0 hozzászólás
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
 (1) ajándék (15) alku (1) András (1) Anglia (1) Atlasz (2) BA (1) barackbefőtt (1) Barát (23) bazsalikom (2) beteg (36) bevásárlás (5) blog (1) Brown (1) buli (3) Cassablanca (1) citrus (1) comb (2) couscous (1) család (41) csiga (1) Csikós (2) csomag (1) Dan (1) dedikál (1) depresszió (3) easyjet (1) ebéd (2) Egyiptom (4) éjszak (1) éjszaka (9) éjszakai (1) élet (1) email (1) epekő (1) érdekes (1) esküvő (1) eső (10) étel (1) étterem (2) fáradt (2) fasírt (1) fejlámpa (1) felnőtt (1) Feri (4) film (1) foci (1) fogyókúra (2) főzés (54) főzés, (1) fudge (1) futás (31) futás, (1) füstriasztó (1) ganglion (3) Goodwood (2) hajfestés (1) hangulat (1) hasmenés (1) ház (1) henna (1) hétköznap (2) hímzés, (1)  (1) hóhelyzet, (1) hosszútáv (1) Húsvét (1) időjárás (5) intenzív (1) ipad (7) iPhone (1) iPhone4 (1) Írország (4) ivás (1) járattörlés (1) játék (1) javítás (1) Kalymnos (2) karácsony (8) kártya (1) kert (9) kirándulás (1) kocsi (3) konyha (7) korcsolya (1) könyv (3) lábköröm (1) lakás (7) látogatás (1) london (5) lovaglás (2) macska (9) magok (1) mantra (2) Marokkó (8) Marrakech (4) mászás (13) mellbimbó (1) méz (1) mosás (1) mozi (4) MR (2) munka (37) műszak (1) műtét (4) nagyszoba (1) névnap (4) növény (1) nyaralás (3) olimpia (1) óraszíjrugó (1) osztálytalálkozó (1) otthon (1) pakolás (1) panasz (1) paradicsom (1) párna (1) party (1) pénzköltés (1) porszívó (1) posta (1) rizs (1) róka (1) rózsa (3) saját (1) sajttorta (3) sár (1) shaun (1) sielés (1) snidling (1) sport (1) súly (1) süti (1) szabadság (2) szakrendelés (1) számítógép (2) szerelés (1) szerelés, (1) szombat, (1) születésnap (5) szüret (1) takarítás (2) tanfolyam (2) tanítás (1) temze (1) timecapsule (1) USA (4) utazás (90) ügyelet (28) vacsora (1) választás (1) városnézés (2) varrás (1) vásárlás (9) vendég (3) vendégség (7) vidámpark (1) virág (1) vulkán (1) zöldségleves (2) zsázsa (2)
szikla blog logo