Kalymnos után ugyan miről írjak?

A visszatérés Kalymnosról különösen fájdalmasra sikeredett, sosem könnyű, de ez most valamiért az átlagosnál is nehezebben ment. Kedd hajnalban érkeztünk és aludtam egy kicsit a kocsiban, majd néhány órát itthon, azután munkanap következett. Csütörtök estére kiderült, nem ígérnek esőt a hétvégére, így pénteken leautóztunk Portlandre, erről Feri írt. A pozitív gondolkodásunkat jellemzi, hogy megpróbáltunk bepakolni a kocsim csomagtartójába (Pegueot 206, ha valaki nem emlékszik), majd némi Tetris-ezés után Feri feladta - egyszerűen nem fértek el és kész - majd könnyedén bedobálta a csomagokat a saját kocsija hátuljába (Honda Accord). Kicsit megalázó, az összes csomagunk alig a felét foglalta a csomagtartónak :-(.

Ez a hét elég munkásan telt, valamiért iszonyat mennyiségű vastagbéltükrözésre váró beteg gyűlt fel, így megállás nélkül - a rendes munkám mellett - minden elérhető időmben tükröztem. Ez nem sok, összesen 6 beteg, de nagyon kimerítő amikor az egyébként is sűrű napba még ezt is bele kell valahogy tömöríteni. Sajnos ezen a hétvégén nem megyünk mászni Portlandre, nagyon rossz időt ígérnek. Amit azért sajnálok az átlagosnál is jobban, mert ez egy háromnapos hétvége (hétfő szünnap) és úgy volt Krisztiánék is velünk jönnek, amíg mi mászunk ők kirándulnak. Annyira ritka, hogy Gabi és én sem dolgozunk ugyanazon a hétvégén, hogy fogalmunk sincs mikor nyílhat arra újra lehetőség, hogy megtervezzük ezt az utat.

Azért történtek pozitív dolgok is itthon (ezt nehéz összeszedni, persze Kalymnos után minden szürkébbnek tűnik):

- Az öcsém tök jól van a műtéte után, felhívtam a dokiját - szimpi volt teljesen. Az első naptól szinte fájdalom nélkül mászkált, futni még nem futhat, remélem még kibírja egy darabig és nem próbálkozik.

- A húgom csoportjai mindenféle díjakat nyertek. Persze arra nem volt ideje, hogy felhívjon, csak anyutól értesültem róla, de elég sok nemzetközi versenyen indultak nagyon jó eredményekkel. Ha jól tudom most az európai versenyre tartanak éppen...

- Nagyon jót futottunk, erről majd írok részletesebben.

- Új lakótársunk van, Feri szerzeménye - mindig éjszaka jár Tescozni, bőven alszom mire hazaér, erre reggel ezt találom az asztalon:

Új orchidea

Ez az egyik leggyönyörűbb 5 fontra leárazott lila orchidea, amit valaha láttam. Ráadásul színben jól megy a régihez:

Régi orchidea

Tökéletes páros!

Ezen kívül a paradicsomaink elkezdtek rohamtempóban termést hozni:

Paradicsom

És amit a rózsa művel az ablakban, az már egyenesen erkölcstelen:

Rózsa

Azért sikerült összeszednem néhány jó hírt :-)!

Írta: Kati Címkék: család műtét utazás Kommentek: 1 hozzászólás
Share on Tumblr
 
Anya 2011. Jun. 02. 06:57
Egyik szebb mint a másik, a kerti paradicsomom sem nagyobb. Pirosan is szeretném látni.
Szólj hozzá!

A hozzászoláshoz be kell jelentkezned.
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
 (1) ajándék (15) alku (1) András (1) Anglia (1) Atlasz (2) BA (1) barackbefőtt (1) Barát (23) bazsalikom (2) beteg (36) bevásárlás (5) blog (1) Brown (1) buli (3) Cassablanca (1) citrus (1) comb (2) couscous (1) család (41) csiga (1) Csikós (2) csomag (1) Dan (1) dedikál (1) depresszió (3) easyjet (1) ebéd (2) Egyiptom (4) éjszak (1) éjszaka (9) éjszakai (1) élet (1) email (1) epekő (1) érdekes (1) esküvő (1) eső (10) étel (1) étterem (2) fáradt (2) fasírt (1) fejlámpa (1) felnőtt (1) Feri (4) film (1) foci (1) fogyókúra (2) főzés (54) főzés, (1) fudge (1) futás (31) futás, (1) füstriasztó (1) ganglion (3) Goodwood (2) hajfestés (1) hangulat (1) hasmenés (1) ház (1) henna (1) hétköznap (2) hímzés, (1)  (1) hóhelyzet, (1) hosszútáv (1) Húsvét (1) időjárás (5) intenzív (1) ipad (7) iPhone (1) iPhone4 (1) Írország (4) ivás (1) járattörlés (1) játék (1) javítás (1) Kalymnos (2) karácsony (8) kártya (1) kert (9) kirándulás (1) kocsi (3) konyha (7) korcsolya (1) könyv (3) lábköröm (1) lakás (7) látogatás (1) london (5) lovaglás (2) macska (9) magok (1) mantra (2) Marokkó (8) Marrakech (4) mászás (13) mellbimbó (1) méz (1) mosás (1) mozi (4) MR (2) munka (37) műszak (1) műtét (4) nagyszoba (1) névnap (4) növény (1) nyaralás (3) olimpia (1) óraszíjrugó (1) osztálytalálkozó (1) otthon (1) pakolás (1) panasz (1) paradicsom (1) párna (1) party (1) pénzköltés (1) porszívó (1) posta (1) rizs (1) róka (1) rózsa (3) saját (1) sajttorta (3) sár (1) shaun (1) sielés (1) snidling (1) sport (1) súly (1) süti (1) szabadság (2) szakrendelés (1) számítógép (2) szerelés (1) szerelés, (1) szombat, (1) születésnap (5) szüret (1) takarítás (2) tanfolyam (2) tanítás (1) temze (1) timecapsule (1) USA (4) utazás (90) ügyelet (28) vacsora (1) választás (1) városnézés (2) varrás (1) vásárlás (9) vendég (3) vendégség (7) vidámpark (1) virág (1) vulkán (1) zöldségleves (2) zsázsa (2)
szikla blog logo