1:20:30 azaz 1 óra 20 perc 30 másodperc 14.5 km-en.

Ez az új futórekordom. Fogalmam sincs hogyan sikerült. Pénteken hazajöttem munkából (a szokásos 9 óra volt, talán annyi könnyebbséggel, hogy szimplán csak dolgoztam, nem rohangáltam mint pók a falon). Elég hűvös is volt, 15 fok.

Elmentünk futni, vittünk zenét. Általában zene nélkül futunk, de most kedvem volt hozzá. Általában lassítani szokott a zene rendesen. Erre nagyon ment a futás. Ennyire jól. Meglehetősen jó pulzusszámmal (magamhoz képest). Ez az eddigi legjobb időm, több, mint 2! perccel jobb az előző rekordomnál. Nagyon örülök, csak nem értem mi történt :-).

Mivel a hétvégére rossz időt ígértek (itt elsősorban szél és hideg volt, eső nem nagyon) itthon maradtunk és itthoni, meglehetősen unalmas, de szükséges munkákat végeztünk/végzünk.

Kevéssé látványos, de régóta elmaradt és behozandó munkák:

- városban szőnyegpadló nézés (a szőnyegpadló kicserélése kb. 3 éve tervezett dolog, de a most már olyan hullámos, hogy lassan csónak kell a nappaliban közlekedéshez. Valami szivacs alapú cucc, amikor megkérdeztük a házinénit milyet vegyünk, azt mondta mindegy, csak ne ilyet amilyen a mostani. Erről eszembe jut beszélnem kell a húgommal a szőnyegpadló lerakása ügyében, a családunkban ő a szakértő ebben a kérdésben.)

Szőnyegpadló

- városban bevásárlás (Maidstone-ban szinte minden üzlet délután 5-kor bezár hétköznap, nekem aki minimum 5-ig dolgozik, azon dolgok beszerzése amit Feri nem tud megvenni külön tervezést igyénlő dolog lett. Hiába kisváros...)

- nagyon sok alvás (ebben én jártam elöl ezen a hétvégén, tegnap éjjel 10 órát hoztam össze)

- takarítás (a porszívózáson kívül minden megvan, az marad a todo listán)

- sebészeti cikkek olvasása (vagy 2 hetes lemaradásom volt, az kb. 10-15 cikk)

- lángos sütés (Feri csinálta elejétől a végéig, igen finom lett)

- az anyutól karácsonyra kapott mágneses fűszertartó feltöltése. El kellett döntenem milyen fűszereket szeretnék a kezem ügyébe, amiknek eddig csak zacskó jutott, majd Feri profi feliratokat nyomtatott hozzá és ráragasztotta. Helyet kapott a kalymnos-i kakukkfű és a Heli nénitől kapott rozmaring, a San Francisco-ba költözött Gabitól örökölt majoranna és az anyu által állandóan feltöltött Magyarországról hozott bazsalikom (eddig még csak egy Tescoban vásárolt szárított bazsalikommal próbálkoztam itt, annak szimlán nem volt íze. Furcsa, de többször tapasztalt fűszertulajdonság itt Angliában az illatuk kiválló, csak ízük nincs.) Szerintem nagyon cool lett.

Fűszertartó

- levélírás a manageremnek, miszerint milyen fizetési szinten vagyok is én (számításaim szerint nem a megfelelőben, ennek is utána kell járni)

- az idei szabadságok (hozzánk képest elég késői) megtervezése, eldöntöttük, hogy kb. mikor hova megyünk, kb. mennyi időt tudunk erre szánni. Most jön a neheze (nekem). Repülőjegy árak összahasonlítása, össze/vissza szorzás az ár/szabadság napok/a szabadságon ténylegesen eltöltött napok arányát optimalizálni. Ezzel el szoktam tölteni kb. 20-30 munkaórát. Már elkezdtem, de még emésztem 1-2 napig a dolgot.

- testszínű, fekete csíkos harisnya keresése a neten (az ember azt hinné itt Angliában mindent lehet kapni, de nem. Gabitól kaptam kölcsön tavaly Goodwoodra egy párat - persze kilyukaszottam - azóta sem találtam ilyet, pedig vadul nézem mindenütt. A neten volt fekete fekete csíkkal és testszinű testszinű csíkkal. Na mindegy, most nyomon vagyok már...)

- egy csomag átvétele (erről majd később írok, hosszabb lélegzetű történet)

- ez nagyrészt az én részem, Feri egész hétvégén dolgozott és tanult, most éppen bőszen szerel a konyhában, de erről majd gondolom ő ír.

Írta: Kati Címkék: futás szabadság vásárlás Kommentek: 1 hozzászólás
Share on Tumblr
 
Anya 2011. Jun. 02. 07:06
Várjuk a híreket mikor látunk benneteket élőben?
Szólj hozzá!

A hozzászoláshoz be kell jelentkezned.
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
 (1) ajándék (15) alku (1) András (1) Anglia (1) Atlasz (2) BA (1) barackbefőtt (1) Barát (23) bazsalikom (2) beteg (36) bevásárlás (5) blog (1) Brown (1) buli (3) Cassablanca (1) citrus (1) comb (2) couscous (1) család (41) csiga (1) Csikós (2) csomag (1) Dan (1) dedikál (1) depresszió (3) easyjet (1) ebéd (2) Egyiptom (4) éjszak (1) éjszaka (9) éjszakai (1) élet (1) email (1) epekő (1) érdekes (1) esküvő (1) eső (10) étel (1) étterem (2) fáradt (2) fasírt (1) fejlámpa (1) felnőtt (1) Feri (4) film (1) foci (1) fogyókúra (2) főzés (54) főzés, (1) fudge (1) futás (31) futás, (1) füstriasztó (1) ganglion (3) Goodwood (2) hajfestés (1) hangulat (1) hasmenés (1) ház (1) henna (1) hétköznap (2) hímzés, (1)  (1) hóhelyzet, (1) hosszútáv (1) Húsvét (1) időjárás (5) intenzív (1) ipad (7) iPhone (1) iPhone4 (1) Írország (4) ivás (1) járattörlés (1) játék (1) javítás (1) Kalymnos (2) karácsony (8) kártya (1) kert (9) kirándulás (1) kocsi (3) konyha (7) korcsolya (1) könyv (3) lábköröm (1) lakás (7) látogatás (1) london (5) lovaglás (2) macska (9) magok (1) mantra (2) Marokkó (8) Marrakech (4) mászás (13) mellbimbó (1) méz (1) mosás (1) mozi (4) MR (2) munka (37) műszak (1) műtét (4) nagyszoba (1) névnap (4) növény (1) nyaralás (3) olimpia (1) óraszíjrugó (1) osztálytalálkozó (1) otthon (1) pakolás (1) panasz (1) paradicsom (1) párna (1) party (1) pénzköltés (1) porszívó (1) posta (1) rizs (1) róka (1) rózsa (3) saját (1) sajttorta (3) sár (1) shaun (1) sielés (1) snidling (1) sport (1) súly (1) süti (1) szabadság (2) szakrendelés (1) számítógép (2) szerelés (1) szerelés, (1) szombat, (1) születésnap (5) szüret (1) takarítás (2) tanfolyam (2) tanítás (1) temze (1) timecapsule (1) USA (4) utazás (90) ügyelet (28) vacsora (1) választás (1) városnézés (2) varrás (1) vásárlás (9) vendég (3) vendégség (7) vidámpark (1) virág (1) vulkán (1) zöldségleves (2) zsázsa (2)
szikla blog logo