Hogyan vásárolunk mi?

Már régóta szerettem volna megosztani ezt a videót, csak állandóan közbejött valami. Így például a hétvégén futottunk, meg Feri focit nézett én pedig Diablo III-t játszottam, bevásároltunk a helyi barkácsboltban többféle festéket, valamint elkezdtük kifesteni a hálószoba falát, ahol lepotyogott a festék és a fürdőszobát. Ezen project-ek mindegyike még most is folyik tehát nagyon el vagyunk foglalva. "Szerencsére" erősen idézőjelben, mára nagyon kellemesen megfáztam. Mármint kapar a torkom - szerencsére nem fáj, orrfolyás, tüsszögés, hangelmenés, izomfájdalom 1000-el. Alig bírtam talpon a munkát, de műtéti nap volt, megint kevesen vagyunk és esély sem volt, hogy valaki beugorjon helyettem. Úgyhogy a mára tervezett futás, fürdőszoba takarítás és ablakpucolás helyett ágyban fekszem és nagyon elegem van magamból. Feri szintén ráér, így teát, gyümölcslevet, extra pullóvert és vigasztalást hoz rendszeresen. Estére pattogatott kukoricát is ígért, remélem betartja... Tehát így van időm blogot írni.

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: beteg munka vásárlás Kommentek: 1 hozzászólás

10 nap után szabadnap

10 nap munka után ma szombaton végre nem kell dolgozni, dőzsölök a szabadidőmmel! Eddig:

- felkelltem reggel óra nélkül, csak amikor magamtól felébredtem

- játszottam a komputeren

- játszottam az iPaden - a húgommal és Ferivel rajzolós játékot

Itt Feri egyik rajza látható, igen büszke vagyok az anatómiai tudására. Kitaláljátok mit rajzolt?Feri kép

- sms-t írtam Gabinak - amikor én akartam, nem két rohanás között

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: barát család mozi munka Kommentek: 3 hozzászólás

Gőzgombóc

Még Tenerifén hallottunk német sramlizenét, innen jutott el a beszélgetés a sípályák mellett hüttékhez, majd a mákos gőzgombóchoz vaníliasodóval. Ami az egyik nagy vonzereje volt a hüttének. El is határoztuk, amint hazajövünk csinálunk gőzgombócot. Életünkben először.

Mivel hazaérkezésünk után eső fogadott és így futásra esély sem volt, nekiálltunk. Természetesen este, alig bírtuk ki mire kész lett - ezt volt a tervezett vacsora. Így visszanézve egész komoly kockázatot vállaltunk, fogalmam sincs mit ettünk volna vacsira, ha nem sikerül a terv. A receptet innen vettem, természetesen a gőzgombócok keltek egyet mielőtt meggőzöltük volna őket. A recepttől - szokásunkhoz híven - néhány helyen eltértünk:

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: főzés konyha Kommentek: 2 hozzászólás

Tenerife - a hét második fele

Kicsit több, mint egy hét, összesen 9 nap, sajnos az utolsóba harapunk bele ma reggel. A szerdára ígért vihar teljesen elmaradt.

A vulkán utáni napok eléggé hasonlóan teltek, későn keltünk, mire a reggelivel is elkészültünk dél volt, így ejtőzés kora délutánig, majd mászás és strand, esetleg strand és mászás. Az időjárás érdekes Tenerifén, legalábbis ebben az időszakban. Esni ritkán esik, de a felhők jönnek mennek, így a strandolás vagy programpont, vagy nem. A napsütés nélkül nincs annyira meleg, hogy fürödni akarna az ember. Alig 3 napja volt egy délután, amikor annyira tűzött a nap, hogy extra sokáig vártunk a mászással, mondván legyen több árnyék. A mászóhely és a szállás között kb. 40-50 km van, meg egy felkapaszkodás az ottani hegyre. Ez látvány fogadott:

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: utazás Kommentek: 2 hozzászólás
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
 (1) ajándék (15) alku (1) András (1) Anglia (1) Atlasz (2) BA (1) barackbefőtt (1) Barát (23) bazsalikom (2) beteg (36) bevásárlás (5) blog (1) Brown (1) buli (3) Cassablanca (1) citrus (1) comb (2) couscous (1) család (41) csiga (1) Csikós (2) csomag (1) Dan (1) dedikál (1) depresszió (3) easyjet (1) ebéd (2) Egyiptom (4) éjszak (1) éjszaka (9) éjszakai (1) élet (1) email (1) epekő (1) érdekes (1) esküvő (1) eső (10) étel (1) étterem (2) fáradt (2) fasírt (1) fejlámpa (1) felnőtt (1) Feri (4) film (1) foci (1) fogyókúra (2) főzés (54) főzés, (1) fudge (1) futás (31) futás, (1) füstriasztó (1) ganglion (3) Goodwood (2) hajfestés (1) hangulat (1) hasmenés (1) ház (1) henna (1) hétköznap (2) hímzés, (1)  (1) hóhelyzet, (1) hosszútáv (1) Húsvét (1) időjárás (5) intenzív (1) ipad (7) iPhone (1) iPhone4 (1) Írország (4) ivás (1) járattörlés (1) játék (1) javítás (1) Kalymnos (2) karácsony (8) kártya (1) kert (9) kirándulás (1) kocsi (3) konyha (7) korcsolya (1) könyv (3) lábköröm (1) lakás (7) látogatás (1) london (5) lovaglás (2) macska (9) magok (1) mantra (2) Marokkó (8) Marrakech (4) mászás (13) mellbimbó (1) méz (1) mosás (1) mozi (4) MR (2) munka (37) műszak (1) műtét (4) nagyszoba (1) névnap (4) növény (1) nyaralás (3) olimpia (1) óraszíjrugó (1) osztálytalálkozó (1) otthon (1) pakolás (1) panasz (1) paradicsom (1) párna (1) party (1) pénzköltés (1) porszívó (1) posta (1) rizs (1) róka (1) rózsa (3) saját (1) sajttorta (3) sár (1) shaun (1) sielés (1) snidling (1) sport (1) súly (1) süti (1) szabadság (2) szakrendelés (1) számítógép (2) szerelés (1) szerelés, (1) szombat, (1) születésnap (5) szüret (1) takarítás (2) tanfolyam (2) tanítás (1) temze (1) timecapsule (1) USA (4) utazás (90) ügyelet (28) vacsora (1) választás (1) városnézés (2) varrás (1) vásárlás (9) vendég (3) vendégség (7) vidámpark (1) virág (1) vulkán (1) zöldségleves (2) zsázsa (2)
szikla blog logo