Festés = befejezve. Avagy mi terveztünk, aztán semmi nem úgy alakult.

Na de ha ez ilyen egyszerű lenne... A kisszobát kipakoltuk 2 héttel ezelőtt vasárnap, a festése hamar le is zajlott. A gondok ezután kezdődtek. Ugyanis a festésre megengedett időnk egyre szűkebb lett. Ugyanis mire Feri unokatestvére és férje megérkezik most pénteken, mindennel (beleértve némi takarítást és egy bevásárlást is) kész kell lenni. Így a szoros programra való tekintettel Feri egymaga kezdte el a nagyszobát. Jól haladt vele, bár nem örültem, hogy még a tévét is egymaga emelgeti a nagyszoba a hétvégére kész lett. Maradt a konyha mint utolsó állomás. És itt kezdődtek a gondok, ugyanis a dolgok kezdtek nem terv szerint alakulni. A terv péntekre az volt, hogy követjük az öcsém gépét London és Miami között a repülőgép követő oldalon és találkozunk Gabival - kínai csirkés vacsorát ígért! Mi lett ebből?

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: beteg család munka ügyelet Kommentek: 3 hozzászólás

Főzőblog

A hét könnyedén eltelt, egész héten a távolabbi kórházba jártam, műtői beosztásban. Ez egy sebész számára nem volna annyira rossz, ha nem kellene másfél órát vezeti naponta és nem volna a teljes műtőegység a pincében, 0 ablak és kilátás mellett.

Sikerült futnunk is - a háromból 2x komoly mennyiségű esőben. Fantasztikusnak éppen nem nevezném azt az érzést, amikor egy szál topban és sortban, 16 fokban úgy elázik az ember, hogy csöpög belőle a víz, de legalább futottunk végre! Sőt csak a pontosság kedvéért említeném pénteken nem is áztunk meg.

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: eső főzés futás munka Kommentek: 2 hozzászólás

Minden, ami 10 napba belefér

Nos a megfázásból elég lassan keveredtem ki, bár a legrosszabb a kedd volt, egész héten rohadtul sajnáltam magam. Azért a hétbe még belefért 2 műtéti program és két szakrendelés, valamint egy hatalmas virágátültetés. A virág átültetés terve már régóta megvolt, ugyanis az egyik pálma és az egyik citrusnövény (azért hívjuk így, mert Feri nem emlékszik melyik kiköpött magból indult a fácska, lehet mandarin, narancs, clementin, stb. Nem valószínű, hogy citrom, vagy lime. Arra emlékezne :-) kinőtte a legnagyobb ablakpárkányon megengedett nagyságú cserepet is. Mivel - akik nálunk jártak emlékeznek, akik nem szégyeljék magukat és vegyenek repülőjegyet azonnal - a ház bejárata feletti esővédő egy jó erős betonpárkány, ráadásul kitűnően megközelíthető a kisszobaablakunkból, így adódott a terv, hogy nagyobb cserépben kikerülnek a szabadba, de nem lesznek ellenőrzihetetlen messzeségbe. A cserepeket a helyi barkácsboltban szereztük be, szerencsére Krisztián ráért, így ő is eljött. Abszolút elkélt a segítség, nagyon sokat totojáztunk melyiket vegyük meg: elég nagy legyen a növendék fácskáknak, elég nehéz legyen, hogy ne vigye el a szél, elég könnyű legyen, hogy el tudjuk vinni a kocsiig kitornázni a kisszobaablakon.CserepekÍgy született ez a két cserép, szerintem feldobja a házhomlokzatot. Ki is tornáztuk őket az ablakon, majd óvatosan mindketten kiléptünk egy hatalmas zsák földdel és elültettük a feltörekvő növénynemzedéket.Cserepek ablaknál

van még tovább >>

Írta: Kati Címkék: család könyv munka utazás virág Kommentek: 3 hozzászólás
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
 (1) ajándék (15) alku (1) András (1) Anglia (1) Atlasz (2) BA (1) barackbefőtt (1) Barát (23) bazsalikom (2) beteg (36) bevásárlás (5) blog (1) Brown (1) buli (3) Cassablanca (1) citrus (1) comb (2) couscous (1) család (41) csiga (1) Csikós (2) csomag (1) Dan (1) dedikál (1) depresszió (3) easyjet (1) ebéd (2) Egyiptom (4) éjszak (1) éjszaka (9) éjszakai (1) élet (1) email (1) epekő (1) érdekes (1) esküvő (1) eső (10) étel (1) étterem (2) fáradt (2) fasírt (1) fejlámpa (1) felnőtt (1) Feri (4) film (1) foci (1) fogyókúra (2) főzés (54) főzés, (1) fudge (1) futás (31) futás, (1) füstriasztó (1) ganglion (3) Goodwood (2) hajfestés (1) hangulat (1) hasmenés (1) ház (1) henna (1) hétköznap (2) hímzés, (1)  (1) hóhelyzet, (1) hosszútáv (1) Húsvét (1) időjárás (5) intenzív (1) ipad (7) iPhone (1) iPhone4 (1) Írország (4) ivás (1) járattörlés (1) játék (1) javítás (1) Kalymnos (2) karácsony (8) kártya (1) kert (9) kirándulás (1) kocsi (3) konyha (7) korcsolya (1) könyv (3) lábköröm (1) lakás (7) látogatás (1) london (5) lovaglás (2) macska (9) magok (1) mantra (2) Marokkó (8) Marrakech (4) mászás (13) mellbimbó (1) méz (1) mosás (1) mozi (4) MR (2) munka (37) műszak (1) műtét (4) nagyszoba (1) névnap (4) növény (1) nyaralás (3) olimpia (1) óraszíjrugó (1) osztálytalálkozó (1) otthon (1) pakolás (1) panasz (1) paradicsom (1) párna (1) party (1) pénzköltés (1) porszívó (1) posta (1) rizs (1) róka (1) rózsa (3) saját (1) sajttorta (3) sár (1) shaun (1) sielés (1) snidling (1) sport (1) súly (1) süti (1) szabadság (2) szakrendelés (1) számítógép (2) szerelés (1) szerelés, (1) szombat, (1) születésnap (5) szüret (1) takarítás (2) tanfolyam (2) tanítás (1) temze (1) timecapsule (1) USA (4) utazás (90) ügyelet (28) vacsora (1) választás (1) városnézés (2) varrás (1) vásárlás (9) vendég (3) vendégség (7) vidámpark (1) virág (1) vulkán (1) zöldségleves (2) zsázsa (2)
szikla blog logo