A hét könnyedén eltelt, egész héten a távolabbi kórházba jártam, műtői beosztásban. Ez egy sebész számára nem volna annyira rossz, ha nem kellene másfél órát vezeti naponta és nem volna a teljes műtőegység a pincében, 0 ablak és kilátás mellett.
Sikerült futnunk is - a háromból 2x komoly mennyiségű esőben. Fantasztikusnak éppen nem nevezném azt az érzést, amikor egy szál topban és sortban, 16 fokban úgy elázik az ember, hogy csöpög belőle a víz, de legalább futottunk végre! Sőt csak a pontosság kedvéért említeném pénteken nem is áztunk meg.
Tegnap éjszakáztam egyet a közelebbi kórházban, ma reggel jöttem haza. A terv a kisszoba kipakolása festés céljából, az egyik kollégám búcsúbulija, majd futás. Majd meglátjuk alakul-e minden terv szerint :-).
Na de a főzőblog - nos aki szerint ez nem főzőblog, nevezze ételkészítési blognak, de a lényeg, hogy NAGYON finom.
Kell hozzá:
finom paradicsom - szerencsére a közelebbi török boltban a kisparadicsom nagyon jó ízű most
friss bazsalikom - az ablakpárkányról
só, bors, olívaolaj
Feri féle teljes kiőrlésű kenyér - 1 szelet.
A paradicsomot felvágjuk apróbb darabokra ízlés szerint, egy tálban összekeverjük a parit sóval, borssal és apróra vágott bazsalikommal. A kenyeret pirítóssütőben megpirítjuk, finoman olajat teszünk rá, majd ráhalmozzuk a paradicsomot. Ferinek is ízlett, itt kedvenc lett azonnal!