Ausztrália? - oda nem megyünk. Avagy visszatért a pajzsmirigy túlműködés.

A mai nappal elkezdem a három darab éjszakai ügyeletet, úgyhogy mielőtt belépek zombi üzemmódba tudósítok az elmúlt hét történéseiről. Mert azok voltak rendesen.

Mint írtam már, a következő 3 hétben szabin vagyok. Ez igen nagy szó, mivel a kórházban 2 hét szabit lehet kivenni egyben, de most az éjszakák után járó fizetetlen napokkal együtt 3 hétre jön ki, így mióta megkaptam a beosztást rengeteget terveztünk. Szóba jött a fenn említett Ausztrália, de Új Zéland is. Mindenképpen nagyon távoli, de jelenleg nyarat élvező országot terveztünk, bújtam a jegyárakat, néztük melyik lesz olcsóbb. Csoda, hogy nem döntöttük még el, de nem volt sok időm.

Aztán kedden dumáltam a főnökömmel és csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy a jövő héten tárgyalásra megyünk. Megérdeklődtem, hogy miről beszél. Majd kiderítettem a részleteket. Tehát:

2 éve meghalt egy betegünk. Mivel én láttam utoljára élve és én beszéltem az ügyésszel - nem igazán tudtuk miért halt meg ugyanis - nekem is meg kell jelennem az ügyészi tárgyaláson. Idáig érthető. Majd az ügyész november 23-án szólt az illetékes embereknek, hogy a jövő hétre sikerült üres tárgyalótermet találni. Idáig tiszta. Amit k...a módon nem értek, az az, hogy a kórházban erre illetékes két ember egyikének sem jutott eszébe megkeresni és szólni, hogy engem oda elvárnak, na az hogy lehetséges. Ez a dolguk. Miután lelevelezték a főnökömmel és megírták neki, hogy engem is ők keresnek meg, ezzel ne is foglalkozzon. Cool mi?

1. az utazásnak lőttek. A tárgyalás szerdán lesz, onnan már nincs elég nap Ausztráliára.

2. megmagyarázni sem tudják, hogy miért nem jutott eszükbe szólni

3. azért nem örülök olyan baromira, hogy ANGOLUL eskü tevéssel egybekötve nyilatkoznom kell egy halottkém meg egy ügyvéd elött. Valamiért nem tölt el boldogsággal ez a kilátás (persze Feri erről másképp gondolkozik és erősen nehezményezi, hogy nem jöhet és készíthet videót). Úgyhogy eléggé el voltam keseredve. Erre rátett egy lapáttal, hogy este benn kellett maradnom egy megbeszélésen irtó sokáig az ügyeleti átszervezések ügyében. És bár mindenki egyetért (végre), hogy ez nem fenntartható így, még mindig nem adtak semmiféle időhatárt arra, hogy mikorra változtatnak rajta. Szóval depi voltam nagyon.

Na erre jött rá szerdán, hogy a pajzsmirigy ellenőrző véreredményem azt mutatja, hogy 2! év után újra kezd csökkenni az egyik értékem, ami arra utal, hogy hamarosan emelkedni fog a másik. OK, ez bonyolultan hangzik. Röviden kezd visszajönni a pajzsmirigy túlműködésem. Így - szerencsére volt rá időm, nem is tudom elmondani milyen ritka ez mostanában - még aznap - háziorvosi beutaló szerzése és szakorvosi időpontkérés következett. Már profi vagyok az ügyben.

És szerencsés is nagyon, mert a háziorvos aznapra tudott időpontot adni (Angliában háziorvosi időpontot kapni ugyanaznapra legalább olyan ritka, mint rekkenő hőségben bikiniben napozni. Most egyébként túlzok a háziorvosi időpont ritkább.), kezembe adta a beutalót, a szakorvos titkárnőjének átadtam és ő szerzett egy szakrendelői időpontot a jövő hétre (1 héten belül szakkorvosi időpontot egyébiránt nehezebb kapni, mint megnyerni a lottót. Én már csak tudom, már legalább 5x lottóztam életemben). Ahol valószínűleg újrakezdik a gyógyszeremet. Amit a gyógyszertár nem szokott tartani (egyik sem Maidstone-ban, Feri már 2 éve is komoly nyomozómunkával jutott erre az eredményre). Tehát be kell rendelni és megvárni míg megérkezik. És valószínűleg hamarosan kell kontroll vérvételre menni. Úgyhogy az utazás elhalasztva. Igen, tudom a fent elmesélt dolgok egyike sem világtragédia, alig tudok olyan embert, aki ne cserélne velem.

Úgyhogy erősen szégyellem, de az az igazság, hogy szerdán úgy bőgtem mint a záporeső. Kb. egész nap.

Írta: Kati Címkék: beteg utazás Kommentek: 2 hozzászólás
Share on Tumblr
 
jozsazsu 2013. Jan. 11. 19:25
Ne szomorkodj, Ausztráliában mostanában különösen nagyok és éhesek a cápák. Hátha legközelebbre kicsit kevésbé lesznek falánkok.
Anya 2013. Jan. 12. 22:05
Taormina, közel is van meleg is van.
Szólj hozzá!

A hozzászoláshoz be kell jelentkezned.
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
 (1) ajándék (15) alku (1) András (1) Anglia (1) Atlasz (2) BA (1) barackbefőtt (1) Barát (23) bazsalikom (2) beteg (36) bevásárlás (5) blog (1) Brown (1) buli (3) Cassablanca (1) citrus (1) comb (2) couscous (1) család (41) csiga (1) Csikós (2) csomag (1) Dan (1) dedikál (1) depresszió (3) easyjet (1) ebéd (2) Egyiptom (4) éjszak (1) éjszaka (9) éjszakai (1) élet (1) email (1) epekő (1) érdekes (1) esküvő (1) eső (10) étel (1) étterem (2) fáradt (2) fasírt (1) fejlámpa (1) felnőtt (1) Feri (4) film (1) foci (1) fogyókúra (2) főzés (54) főzés, (1) fudge (1) futás (31) futás, (1) füstriasztó (1) ganglion (3) Goodwood (2) hajfestés (1) hangulat (1) hasmenés (1) ház (1) henna (1) hétköznap (2) hímzés, (1)  (1) hóhelyzet, (1) hosszútáv (1) Húsvét (1) időjárás (5) intenzív (1) ipad (7) iPhone (1) iPhone4 (1) Írország (4) ivás (1) járattörlés (1) játék (1) javítás (1) Kalymnos (2) karácsony (8) kártya (1) kert (9) kirándulás (1) kocsi (3) konyha (7) korcsolya (1) könyv (3) lábköröm (1) lakás (7) látogatás (1) london (5) lovaglás (2) macska (9) magok (1) mantra (2) Marokkó (8) Marrakech (4) mászás (13) mellbimbó (1) méz (1) mosás (1) mozi (4) MR (2) munka (37) műszak (1) műtét (4) nagyszoba (1) névnap (4) növény (1) nyaralás (3) olimpia (1) óraszíjrugó (1) osztálytalálkozó (1) otthon (1) pakolás (1) panasz (1) paradicsom (1) párna (1) party (1) pénzköltés (1) porszívó (1) posta (1) rizs (1) róka (1) rózsa (3) saját (1) sajttorta (3) sár (1) shaun (1) sielés (1) snidling (1) sport (1) súly (1) süti (1) szabadság (2) szakrendelés (1) számítógép (2) szerelés (1) szerelés, (1) szombat, (1) születésnap (5) szüret (1) takarítás (2) tanfolyam (2) tanítás (1) temze (1) timecapsule (1) USA (4) utazás (90) ügyelet (28) vacsora (1) választás (1) városnézés (2) varrás (1) vásárlás (9) vendég (3) vendégség (7) vidámpark (1) virág (1) vulkán (1) zöldségleves (2) zsázsa (2)
szikla blog logo