Ráérek, avagy vamos Nadal!

Némileg furcsa érzés, az elmúlt pár hétben szinte minden percünk ki volt számolva. Mondtam is a húgomnak, mennyire szerencsés vagyok, alig van szabadidőm.

Kezdődött egy szerdával amikor egész napos műtői nap után kocsiba pattantunk, elutaztunk Budapestre, ami csütörtök hajnali érkezést jelent és mindig kevés alvást, majd pénteken este vissza Maidstone-ba, szombaton este hen party (nem emlékszem mikor buliztam utoljára este 11-ig).

Aztán a szokásos munka/futás/pokemon kombó hétköznapok után ügyeltem egy hétvégét, utána impulzusvásárlással beszereztem a kórházi kisboltból egy doboz fürjtojást. Ami utal arra, hogy kezdtem agyzombi lenni, sem az impulzusvásárlás, sem a fürjtojás nem gyakori nálam. Amiből tükörtojás lett egyik este, hááát, mondhatom, hogy micsoda csodálatos élmény volt, de inkább csak egy mini normál tükörtojásra hasonlított. Ez a legkisebb serpenyőm.

fürjtojás
Majd péntek este utaztunk Budapestre, persze késett a gép 1 órát, szombaton néhány óra alvás után Feri bácsi, Feri apukájának 91. születésnapi bulija - irtó sokat beszélgettünk és ettünk.
szülinap
Vasárnap családi buli, unokatestvérekkel, nagynénikkel, nagybácsikkal és rengeteg irtó jó fej gyerekkel, alig bírja az ember kapni a fejét ki, hol/ki mit kiabál, nevet, veszekszik, focizik, fut, buborékot fúj, homokozik és eszik, gyakran mindezt egyszerre.

Majd rohanás a reptérre, késik a gép egy órát, amint hazaérünk beesek az ágyba, négy napos munkahét után csütörtök este Budapest, most két órát késik a gép. Milyen szerencse, így ráérünk - két hét óta először - sőt, rá vagyunk kényszerítve nem csinálni semmit és beülni a kedvenc Luton-i éttermünkbe.
étterem
Azután pénteken 4 óra alvás után csak egy játszóház fér bele az unokaöcsémmel, aki láthatóan sokat nőtt, bár a cipőmet és a hátizsákomat rövid felpróbálás után még kegyesen visszaadta (ki tudja meddig).

Marci
Ja és két keréken biciklizik, nagyon ügyes! (A gyerek is, de főként a húgom aki iszonyat türelemmel megtanította fordulni is. Éles kanyarokat is.)
Marci bicajon
Aznap délután rájöttem, amit már régóta sejtek, Feri újra szerelmes, bár most már arról is bizonyítékom van, hogy együtt is alszanak.

Lidi Ferivel
Megértem, én is teljesen odavagyok a csajért!

Szombaton esküvő. Eszméletlen buli, irtó klassz emberek, Feri végig fotózott (ha jól emlékszem 400+ képet). Sokat nevettünk. Ettünk. Megint. Egész nyáron fogyózhatok ennyi buli után. Ez az ültetési "kártya" pedig zseniális.
Ületetési rend
Vasárnap az unokaöcsém megint 4 óra alvás után ébreszt, csak egy játszótér fér bele indulás előtt. Gyanús lehetett volna, hogy Ferit nem tudtam rávenni az ébredésre, pedig a játszótér mindig hatni szokott, mellette van a cukrászda is. Kora délután visszarepülünk Lutonba, fél órát késik a gép, de már beszállás után, így kicsit sem zavar, alszom egész úton.

Este Feri továbbra is furán fáradt, L. elutazott, átmegyünk hozzájuk, de a virágait is én locsolom, Feri csak halat etet. Itt már igazán gyanút foghattam volna, sosem enged virágot locsolni, mert az az ő kompetenciája.  De hát a vöröshajú Pesten maradt, biztos fáj a szíve, alig aludt ő is, hazafelé is ő vezetett. Este levest kér saláta helyett. Na itt már aggódom.

Na mindegy, hétfő reggelre egyértelmű a kép. Itt szünnap van és gyönyörű idő, pokemonozás, kertezés, mosás, futás a minimum cél, magyarán egy pillanatunk nem lesz szabad.

Csakhogy Feri már reggelre elhasznált egy doboz papírzsebkendőt, fáj a torka, az izmai, hőemelkedése van és ránézésre mozdulni sem bír. Pokemon/kertezés/futás kizárva.

A bőrönd zárja elromlott, így amíg Feri le nem szereli kinyitni sem tudom, így a mosás is halasztva.

Tehát hirtelen baromira ráérek. Nem mondhatnám, hogy örülök az okának, de nem lehet ezzel mit kezdeni, írok blogot. Nézünk teniszt. Olvasok könyvet.

L. utazás előtt kiürítette a mélyhűtőjét, adományaiból a csirkemell húslevessé vált, még anyutól örökölt levestésztám is van (az ember mindig számíthat az anyukájára, ha bajban van). A húsleves megdöbbentően húsleves ízű, az én főzésnemtudományommal ez megdöbbentő, valamit elszúrhattam, vagy L. átküldte a tehetségét a csirkével.

Feri betegen a legkönyebben kezelhető emberek egyike, nem kér semmit, csak hagyjam békén. Már van benne némi folyadék, egy szelet kenyér és egy doboz tejberizs, ahogy ismerem betegen ez a maximum kajabevitele.

Amíg én itt tespedek, a húgomnál beteg a nagyobbik, így nem mehet bölcsibe, a kisebbik meg szórakozik az evéssel, a húgom nem halad a munkájával és feltételezem a háztartás is úszik. Én meg 1600 km-re teniszt nézek a tévében. Fura dolgokat játszik az élet.

Írta: Kati Címkék: család esküvő buli főzés Kommentek: 0 hozzászólás
Share on Tumblr
 
Szólj hozzá!

A hozzászoláshoz be kell jelentkezned.
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
 (1) ajándék (15) alku (1) András (1) Anglia (1) Atlasz (2) BA (1) barackbefőtt (1) Barát (23) bazsalikom (2) beteg (36) bevásárlás (5) blog (1) Brown (1) buli (3) Cassablanca (1) citrus (1) comb (2) couscous (1) család (41) csiga (1) Csikós (2) csomag (1) Dan (1) dedikál (1) depresszió (3) easyjet (1) ebéd (2) Egyiptom (4) éjszak (1) éjszaka (9) éjszakai (1) élet (1) email (1) epekő (1) érdekes (1) esküvő (1) eső (10) étel (1) étterem (2) fáradt (2) fasírt (1) fejlámpa (1) felnőtt (1) Feri (4) film (1) foci (1) fogyókúra (2) főzés (54) főzés, (1) fudge (1) futás (31) futás, (1) füstriasztó (1) ganglion (3) Goodwood (2) hajfestés (1) hangulat (1) hasmenés (1) ház (1) henna (1) hétköznap (2) hímzés, (1)  (1) hóhelyzet, (1) hosszútáv (1) Húsvét (1) időjárás (5) intenzív (1) ipad (7) iPhone (1) iPhone4 (1) Írország (4) ivás (1) járattörlés (1) játék (1) javítás (1) Kalymnos (2) karácsony (8) kártya (1) kert (9) kirándulás (1) kocsi (3) konyha (7) korcsolya (1) könyv (3) lábköröm (1) lakás (7) látogatás (1) london (5) lovaglás (2) macska (9) magok (1) mantra (2) Marokkó (8) Marrakech (4) mászás (13) mellbimbó (1) méz (1) mosás (1) mozi (4) MR (2) munka (37) műszak (1) műtét (4) nagyszoba (1) névnap (4) növény (1) nyaralás (3) olimpia (1) óraszíjrugó (1) osztálytalálkozó (1) otthon (1) pakolás (1) panasz (1) paradicsom (1) párna (1) party (1) pénzköltés (1) porszívó (1) posta (1) rizs (1) róka (1) rózsa (3) saját (1) sajttorta (3) sár (1) shaun (1) sielés (1) snidling (1) sport (1) súly (1) süti (1) szabadság (2) szakrendelés (1) számítógép (2) szerelés (1) szerelés, (1) szombat, (1) születésnap (5) szüret (1) takarítás (2) tanfolyam (2) tanítás (1) temze (1) timecapsule (1) USA (4) utazás (90) ügyelet (28) vacsora (1) választás (1) városnézés (2) varrás (1) vásárlás (9) vendég (3) vendégség (7) vidámpark (1) virág (1) vulkán (1) zöldségleves (2) zsázsa (2)
szikla blog logo